NOVA ECONOMIA I ODS

 

Cap a un Model Econòmic amb Rostre Humà.

Després d’un any intens treballant per a aquest projecte tant il·lusionant, hem organitzat una Jornada de cloenda, amb l’objectiu de compartir l’impacte real que ha tingut en diferents àmbits de la vida.

La Jornada tindrà lloc el Dijous, 14 de Desembre, a les 09 h, en la Sala d’Actes de l’Edifici Consell Social (FUE), de la Universitat Jaume I.

Durant la Jornada, tindrem el plaer d’escoltar a l’Austríac Christian Felber, promotor del concepte de l’Economia del bé comú, qui parlara dels ODS i l’EBC, i com caminem conjuntament per tal d’introduir els valors de canvi en la societat.

També presentarem l’estudi encomanat a la Universitat Jaume I, on veurem el “Mapa emergent de la Nova Economia” en la província de Castelló, de la mà de l’IIDL.

Per acabar bé la Jornada, farem una Taula​ ​Rodona​ ​i​ ​de debat amb el nom,​ ​”Economies​ ​Transformadores​ ​cap​ ​als​ ODS“, on participaran diferents entitats que estan treballant amb els valors del canvi; i posteriorment, les empreses que han elaborat el Balanç del Bé Comú en la província de Castelló, ens contaran la seua vivència i quines millores han trobat amb la implantació del model.

Aquesta Jornada va enfocada tant per a un perfil acadèmic, empresarial, com per al públic en general.

Agrair la vostra il·lusió per la Jornada i convidar-vos a fer difusió entre els vostres contactes, ja que és un camí que tenim que recórrer tots junts.

Tots a una veu!

La Inscripció a la Jornada serà gratuïta i necessària.​