Els Objectius de Desenvolupament Sostenible en la II Assemblea de l’AVEBC

A Betxí, Castelló, es va celebrar la II Assemblea de l’Associació Valenciana per al Foment de l’Economia del Bé Comú, el passat 4 de març. Manolo Piquer, Esther Paulo i Jordi Medall van exposar les accions previstes del grup de treball EBC de Castelló durant el 2017 en el marc del projecte “ODS més prop gràcies a l’EBC”.

Amb este projecte d’educació al desenvolupament la Fundació Novessendes en col·laboració amb l’AVEBC pretén la promoció d’una consciència de ciutadania global en la Societat Valenciana compromesa amb el compliment de les metes dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030. Per a això es va a incidir sobre les sinergies entre el model d’ECB iniciat per Christian Felber amb l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible, amb l’objecte de desencadenar en compromisos concrets i urgents per a la seua posada en pràctica a la Comunitat Valenciana.

Este projecte finançat Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, marca com a acció prioritària la sensibilització i busca d’aliances amb la comunitat universitària, organitzacions socials, empreses i municipis, fent a la societat partícip de la seua pròpia transformació. Segons emfatitza Esther Paulo, coordinadora del projecte; “devem aprofitar sinergies i entre 17 ODS i els 20 punts representatius de l’EBC i buscar aliances, com a resposta a la demanda cada vegada més creixent de la Societat cap a la necessitat d’un canvi en el sistema cap al Bé Comú”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *