Més de 30 professores i professors participen al Webinar “Recull de Bones Pràctiques Educatives d’Emprenedoria Social Juvenil en ESO”

Tornem de les vacances amb les piles carregades!

Aquest estiu hem descansat però també hem estat treballant per crear i editar un recurs interactiu per treballar l’emprenedoria social juvenil a través de l’Economia del Bé Comú. Aquest serà publicat en el pròxim mes i serà accessible per a tothom.

Abans d’acabar el curs 2020-2021, ens vam acomiadar molt agraïts i contents per l’èxit del “Webinar Recull de Bones Pràctiques Educatives d’Emprenedoria Social Juvenil en ESO” celebrat el darrer dimarts 29 de juny d’11:00h a 12:00h

https://twitter.com/MarioRebollar_/status/1403310233871650816

Aquest encontre tenia l’objectiu de capacitar als docents en aquesta metodologia específica i comunicar els objectius aconseguits amb el present projecte entre els alumnes i professors del centre, i membres i simpatitzants de l’Associació Valenciana per al foment de l’EBC i altres membres de la comunitat educativa i de la “Comunitat educativa FUTUR SOSTENIBLE-EBC”.

Els ponents que van explicar la seua experiència van ser:

– Paco Paris (IES Betxí)

– Mirella Bueno (IES Botànic Cavanilles)

– Núria Segarra (IES Honori García)

– Rosa Ana Moya (IES Jaume I)

– Marta Barres (IES Massamagrell)

– Aurora López (IES La Valldigna)

A aquest es van inscriure 34 docents d’Economia i d’altres sectors interessats en conèixer i treballar aquesta metodologia durant el curs acadèmic que acaba de començar.

Imatge del Webinar mentre la profesora Rosana Moya contava l’experiència al seu IES, l’IES Jaume I de Borriana.

 

Projecte impulsat per la Fundació Novessendes de la CV i finançat per la Conselleria de’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Amb la col·laboració de l’Associació Valenciana per al foment de l’Economia del Bé Comú (AVEBC) i els centres educatius: IES Betxí, IES Botànic Cavanilles, IES Honori García, IES Jaume I, IES Massamagrell i IES La Valldigna.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *